Wednesday, 2 January 2013

#Thisisannoyying

Posted by alwanis rozi at 2:32 pm
ASSALAMUALAIKUM
Hello readers yg comel (sbb bce blog aku, aku pgl la korang comel)!

Its been a long time since my latest update. Hmmm but not toooo long actually . teehee :)

For ur info, ive been very bz settling my practicum, bz with study, lots a things need to be done and etc etc !

Niway back to the topic !  #thisisannoyying . Frankly speaking, aku pn bkn la baik sngt . Sbbnya aku bukan malaikat yang 24 hours sentiasa penuh dengan pahala . Sometimes aku pun  bt silap, salah,dosa and lagi lagi lagi (yg bad la). Tapi after that aku cuba utk memperbaiki diri aku supaya aku x ulang kesilapan or kesalahan yg aku bt . Tapi aku heran dgn sesetengah org even dh tahu people in the surrounding annoyy them tapi still belagak bodoh sombong . This is ridiculous.

Things make me #Thisisannoyying :

1.  kau ada kwn.  x kesah la she/he. Bla susah senang kau tanggung sama2. then bila  she/he tu meet another freind yang ada segala2nya she/he tinggalkan kau. #thisisannoyying

2. kau ada kwn.  x kesah la she/he. when she/he fall in love wih someone, somebady or nobady then asyik 24 hours berkepit. she/he lupakan kau yang dh lama dia kenal utk she/he yg baru dia kenal. #thisisannoyying

3.  kau ada kwn.  x kesah la she/he. Bila she/he bergaduh ngan bf/gf baru dia cari kau. Buat baik dgn kau. Layan kau mcm heaven gila nak mampos. #thisisannoyying

4.  kau ada kwn.  x kesah la she/he. When she/he buy something or have something she/he akan showoff depan kau. Tapi kau rileks jer. Sbb rezei masing2. Bila turn kau plak ada rezeki beli something dan bt mcm biasa she/he plak bt muka poker face. #thisisannoyying

5. kau ada kwn.  x kesah la she/he. Belagak tahu semua. Apa yg kau cakap semua x btl. Padahal she/he worse than you. #thisisannoyying

6.  kau ada kwn.  x kesah la she/he. Bila kau ajak she/he do something, dia akan bagi kau bnyk alasan. Tapi bila gf/bf mintak laju jerrrr . Pantang diajak. always "JOM". #thisisannoyying

7. #thisisannoyying

8. #thisisannoyying

9. #thisisannoyying

10. #thisisannoyying   


Lastly, everything yg kau bt selepas ni bagi aku semuanya adalah #Thisisannoyying . 


I always think that ignorance is a bliss. So I tend to ignore things rather than finding a solution. But at the end of the day, the accumulation of the burden I'm carrying right on my shoulder seems intolerable. Too heavy to hold, yet too heavy to let go.. I don't know... I seriously don't know what lingers on my mind right now. Its like too many things happen in just a split of time. And..... everything seems so wrong to me.. I need some strength... to endure these. I hope I can make it to the end.. I really hope.



0 Peoples love this entry ^^:

Post a Comment

 

Miss AL Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review