Wednesday, 2 January 2013

#Thisisannoyying

Posted by alwanis rozi at 2:32 pm 0 Peoples love this entry ^^
ASSALAMUALAIKUM
Hello readers yg comel (sbb bce blog aku, aku pgl la korang comel)!

Its been a long time since my latest update. Hmmm but not toooo long actually . teehee :)

For ur info, ive been very bz settling my practicum, bz with study, lots a things need to be done and etc etc !

Niway back to the topic !  #thisisannoyying . Frankly speaking, aku pn bkn la baik sngt . Sbbnya aku bukan malaikat yang 24 hours sentiasa penuh dengan pahala . Sometimes aku pun  bt silap, salah,dosa and lagi lagi lagi (yg bad la). Tapi after that aku cuba utk memperbaiki diri aku supaya aku x ulang kesilapan or kesalahan yg aku bt . Tapi aku heran dgn sesetengah org even dh tahu people in the surrounding annoyy them tapi still belagak bodoh sombong . This is ridiculous.

Things make me #Thisisannoyying :

1.  kau ada kwn.  x kesah la she/he. Bla susah senang kau tanggung sama2. then bila  she/he tu meet another freind yang ada segala2nya she/he tinggalkan kau. #thisisannoyying

2. kau ada kwn.  x kesah la she/he. when she/he fall in love wih someone, somebady or nobady then asyik 24 hours berkepit. she/he lupakan kau yang dh lama dia kenal utk she/he yg baru dia kenal. #thisisannoyying

3.  kau ada kwn.  x kesah la she/he. Bila she/he bergaduh ngan bf/gf baru dia cari kau. Buat baik dgn kau. Layan kau mcm heaven gila nak mampos. #thisisannoyying

4.  kau ada kwn.  x kesah la she/he. When she/he buy something or have something she/he akan showoff depan kau. Tapi kau rileks jer. Sbb rezei masing2. Bila turn kau plak ada rezeki beli something dan bt mcm biasa she/he plak bt muka poker face. #thisisannoyying

5. kau ada kwn.  x kesah la she/he. Belagak tahu semua. Apa yg kau cakap semua x btl. Padahal she/he worse than you. #thisisannoyying

6.  kau ada kwn.  x kesah la she/he. Bila kau ajak she/he do something, dia akan bagi kau bnyk alasan. Tapi bila gf/bf mintak laju jerrrr . Pantang diajak. always "JOM". #thisisannoyying

7. #thisisannoyying

8. #thisisannoyying

9. #thisisannoyying

10. #thisisannoyying   


Lastly, everything yg kau bt selepas ni bagi aku semuanya adalah #Thisisannoyying . 


I always think that ignorance is a bliss. So I tend to ignore things rather than finding a solution. But at the end of the day, the accumulation of the burden I'm carrying right on my shoulder seems intolerable. Too heavy to hold, yet too heavy to let go.. I don't know... I seriously don't know what lingers on my mind right now. Its like too many things happen in just a split of time. And..... everything seems so wrong to me.. I need some strength... to endure these. I hope I can make it to the end.. I really hope.



Tuesday, 25 December 2012

:: Mini ICT ::

Posted by alwanis rozi at 11:47 am 0 Peoples love this entry ^^
ASSALAMUALAIKUM

what ???? uum ada ICT ?? goshhh daebakkk  (in malay mean terbaik) ... y ?? x percaya ker ?? nk bukti ?? ok jap eh .. 

...
...
...
...
....

tadaaaaaaaaaaa ...



seeeeee .. hahahaha .. aku tak tipu kan ?? seem same like the ICT but i just call it as mini ICT .. sebab tmpat ni amat la kecik and ciput jer bunga elektrik tu (dun no wat the exact name) .. but seem nice to me .. look colourful . Actually tempat ni kt my uni .. and the area yang ada lampu lip lap lip lap ni pun cikit . Tapi disebabkan my neighbourhood ( member bilik sebelah aku jerr pun) datang hantar report for her practicum so we decide nak terjah tempat  ni sebagai kenang kenangan. bajet gitewww .. ahaks^^

oh, yang tu namanya Fizah .. Dia tu la neighbourhood aku tu :))

This one my rumate name Ain .. dia ni agaks retis pemalu cikit .. hahahaha .. gosh !! nyesal aku delete retis tu .. haishhh :(( 

Best Of Luck Friends :)
Sayonara :)
 

Miss AL Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review