Tuesday, 25 December 2012

:: Mini ICT ::

Posted by alwanis rozi at 11:47 am
ASSALAMUALAIKUM

what ???? uum ada ICT ?? goshhh daebakkk  (in malay mean terbaik) ... y ?? x percaya ker ?? nk bukti ?? ok jap eh .. 

...
...
...
...
....

tadaaaaaaaaaaa ...



seeeeee .. hahahaha .. aku tak tipu kan ?? seem same like the ICT but i just call it as mini ICT .. sebab tmpat ni amat la kecik and ciput jer bunga elektrik tu (dun no wat the exact name) .. but seem nice to me .. look colourful . Actually tempat ni kt my uni .. and the area yang ada lampu lip lap lip lap ni pun cikit . Tapi disebabkan my neighbourhood ( member bilik sebelah aku jerr pun) datang hantar report for her practicum so we decide nak terjah tempat  ni sebagai kenang kenangan. bajet gitewww .. ahaks^^

oh, yang tu namanya Fizah .. Dia tu la neighbourhood aku tu :))

This one my rumate name Ain .. dia ni agaks retis pemalu cikit .. hahahaha .. gosh !! nyesal aku delete retis tu .. haishhh :(( 

Best Of Luck Friends :)
Sayonara :)

0 Peoples love this entry ^^:

Post a Comment

 

Miss AL Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review