Wednesday, 10 October 2012

HATYAI 2012

Posted by alwanis rozi at 2:57 pm 0 Peoples love this entry ^^
ASSALAMUALAIKUM

Hai u all. Fuh ! Finally aku dapat jugak update blog. Sooo busy lately. Cem gini la aku kalau dah start kuliah. No time for update blog tapi kalau update status kt fb sempat plak. Ngeeee.  ok enuf !

For this entry aku nak share pic-pic aku melawat Hatyai. Sebelum ni aku ada update  pasal g Thailand kan kat entry Trip to Thailand.
On that time aku g under my Uni. Kali ni aku g jejalan ngan member Uni aku plak. Memang superb hapening la nak habaQ mai. Ha3

Disebabkan sem ni sem terakhir aku so kitorang plan nak g la melancong lancong. Actually banyak tempat lagi yang kitorang plan. Tapi salah satunya Hatyai la. Syurga Shopping babe ! wuuuu ^^

Jom usha usha pic aku ngan kekawan aku kat Hatyai. Jangan jeles tau ! ngeee :)

Di Bukit Kayu Hitam

                              

dok sensorang je atas bas. sob3 :(

 Nora Plaza






Tang Kuan Hill










view Hatyai
















Bajet nyeww


 Pantai Shamila





statue kucing & tikus    


Jejak Kaki kat Pantai Shamila

statue Ikan Duyung

topi sulam. chantek

berGaya


 p/s : kalau honeymoon kat Hatyai pn best jugak kan. Barang pn murah. ngeee ^^







 

Miss AL Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review